KlantenportaalHuishoudhulpVOOR DRINGENDE GEVALLEN : BEL 0800/63.364GRATIS OFFERTE

 

De uitstraling van uw winkelruimte of showroom bepaalt het succes van uw zaak. Klanten consumeren meer en blijven langer in een ruimte waarin ze zich comfortabel voelen. Netto Group verzorgt daarom het onderhoud en de schoonmaakwerken in winkels, showrooms, grootwarenhuizen, concessies, kledingzaken en meer.

 

SCHOONMAAKWERKEN VAN ALLE AARD

Netto Group heeft jarenlange ervaring met alle mogelijke schoonmaakkarweien in de retail. Zo kan het gaan over de schoonmaak van de ruimten, de rekken, de vloeren en de ramen, maar evengoed over het reinigen van de binnen- en buitenmuren. Wat u ook wenst, wij beschikken over de juiste mensen en technieken.

 

PREVENTIEF, EENMALIG EN PERIODIEK ONDERHOUD

Bij Netto Group kan u helemaal zelf bepalen aan welke regelmaat de schoonmaakwerken dienen te gebeuren. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een éénmalige klus of een periodiek onderhoud. Wij schikken onze agenda naar uw noden.

 

PUZZEL UW DIENSTENPAKKET SAMEN

Mogelijk gaan uw wensen en noden verder dan uw winkelruimte, showroom of concessie. Zo kan uw gebouw ook beschikken over een parking of een groene zone met allerlei planten, bloemen, struiken en bomen. 

 

Daarom geven wij u bij Netto Group de mogelijkheid om uw dienstenpakket zelf samen te stellen als een puzzel. Hieronder vindt u een overzicht van de meest courante taken voor het onderhoud van uw winkelruimte, showroom, concessie of grootwarenhuis. 


Netto Group:
alle onderhouds-, schoonmaak- en reinigingswerken

Netto Group is een facilitair bedrijf waarbij u terecht kan voor alle mogelijke onderhouds-, schoonmaak- en reinigingswerken in en rond uw bedrijf. Het maakt niet uit of het gaat om een kantoorgebouw, retail, industrie of een parking

MEER OVER ONS

WIL U UW GEBOUW EN OMGEVING LATEN ONDERHOUDEN OF SCHOONMAKEN?

Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Na het invullen en versturen

van uw gegevens, nemen onze experten contact met u op om uw noden en wensen te bespreken.

Naam*
E-mail *
Telefoon *