GRATIS OFFERTE

ONZE DIENSTEN

Schoonmaakdiensten met meer dan 30 jaar ervaring, merkbaar in elk detail !

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.

Kantoren

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

Gemeenschappelijke ruimten

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

Winkelruimten en showrooms

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te geven.

lees meer

Parkings

Professioneel gereinigde parkings geven de gebruikers een aangenaam en geruststellend gevoel. Onze teams onderhouden ze met een professionele schrobzuigmachine voor een optimaal resultaat.
 

lees meer

Reinigen van grootkeukens

Netto Group reinigt professionele keukens van bedrijven, scholen en instellingen. Uw keukenteam kan telkens in perfecte hygiënische omstandigheden aan de slag.

lees meer

Grootwarenhuizen

Een hygiënische schoonmaak volgens een flexibele planning, waarbij de werking van uw grootwarenhuis niet gehinderd wordt.

 

lees meer

Reinigen van ramen en gevelbekleding

Netto Group geldt als dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevelbekleding. Onze medewerkers kunnen hierbij gebruik maken van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen.

lees meer

Marmer en natuursteen
Inox en aluminium

Aan de hand van de kristallisatietechniek geven wij een blijvende glans en een bescherming aan uw vloeren.
Inox en aluminium behouden hun glans en kleur dankzij een periodiek onderhoud, dat tegelijk een lange levensduur verzekert.

lees meer

Tapijten

Wij blazen uw tapijten nieuw leven in door ze grondig te reinigen en te ontvlekken. Nadien ogen de kleuren opnieuw levendig. Een jaarlijkse behandeling tegen huisstofmijt beschermt uw medewerkers die lijden aan een allergie.

lees meer

Toetsenborden
en pc-schermen

Wij ontstoffen computerklavieren en beeldschermen met perslucht. Computers en toebehoren worden hygiënisch ontsmet. Uw medewerkers treffen een propere en aangename werkplek aan.

lees meer

Leveringen & Beheer

Netto Group waakt graag over het beheer van uw voorraad aan toiletmiddelen, zoals wc-papier, handdoekjes, handzeep enzovoort. Zo heeft u meer tijd om u te concentreren op uw corebusiness.

lees meer

Maatwerk

Netto Group werkt graag op maat van de klant. Ieder project is dan ook anders. Zo bekijken we samen met u uw gewenste dienstverlening en stellen we een aangepast werkprogramma op.

 
 

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS