PUZZEL JE DIENSTENPAKKET SAMEN

EXPERTS IN SCHOONMAAK & ONDERHOUD

Netto Group staat borg voor een feilloze dienstverlening, om het even of het om terugkerende of éénmalige opdrachten gaat. Terwijl u uw zaken in goede banen leidt, zorgen wij ervoor dat u onbekommerd en in een aangename omgeving kunt werken.

Wij focussen ons op het ondersteunen van onze klanten en onze mensen. Dit is onze hoogste prioriteit om een lange termijnrelatie aan te gaan (klanten voor het leven).

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

OVER NETTOGROUP

Netto Group is een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf met vele referenties in héél België. Dankzij een strenge personeelsselectie en voortdurende bijscholing kunnen wij u een onberispbare kwaliteit verzekeren. Wij bieden op aanvraag een lijst van onze referenties van onze klanten die ons trouw zijn sinds vele jaren.

1.

ALTIJD AAN UW ZIJDE

Alles wat Netto Group onderneemt staat in het teken van een feilloze dienstverlening aan de klant. Wij bieden u een luisterend oor, om het even of het om terugkerende of eenmalige opdrachten gaat. Geen enkele taak is ons te moeilijk of te zwaar.
2.

KWALITEIT & BETROUWBAARHEID

Een strenge personeelsselectie en voortdurende bijscholing waarborgen de kwaliteit van het geleverde werk. Eigen teamleiders en inspecteurs waken over het respecteren van de vooropgestelde vereisten en criteria.
3.

LANGETERMIJNRELATIES MET ONZE KLANTEN

Netto Group wil langetermijnrelaties opbouwen met zijn klanten aan de hand van een kwalitatief dienstenaanbod. De onderneming wil het centrale aanspreekpunt vormen voor een breed aanbod van facilitaire diensten.
4.

ONZE VISIE

Netto Group benadert de markt op een uitgesproken proactieve manier. Korte communicatielijnen, een snelle respons en oplossingen op maat kenmerken de bedrijfsfilosofie. De onderneming hanteert daarbij een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

ONZE WAARDEN

We hebben ons team alle essentiële waarden bijgebracht die ons in staat gesteld hebben al die jaren een vertrouwensrelatie met onze klanten op te bouwen. Het teamspirit van onze medewerkers wordt voortdurend gestimuleerd en versterkt.

FLEXIBILITEIT

De dienstverlening van Netto Group gaat verder dan louter schoonmaakdiensten. Ook bijkomende of onverwachte opdrachten nemen wij graag voor onze rekening.

COMMUNICATIE

Een open en transparante communicatie met alle stakeholders.

KNOW-HOW

Met ruim 30 jaar expertise is Netto Group
uw bevoorrechte partner inzake reiniging en hygiëne.

RESPECT

Respect voor de wensen van de klant én voor het welzijn van de medewerkers.

PROFESSIONALITEIT

Al onze medewerkers zijn deskundig opgeleid en worden professioneel begeleid.

ECOLOGIE

Netto Group maakt waar mogelijk gebruik van milieuvriendelijke producten en technieken.

ZIN VOOR DETAIL

Elke medewerker speurt voortdurend naar mogelijke verbeteringen om de klant nog beter van dienst te zijn.

ONZE DIENSTEN

Onze professionele medewerkers hebben ervaring met alle mogelijke schoonmaak- en reinigingswerken. Netto Group levert dus een totaalpakket voor het onderhoud van uw eigendommen.

Puzzel zelf een pakket samen met de diensten die voor u van toepassing zijn.

CLEANING

Kantoor schoonmaak

KANTOOR SCHOONMAAK

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

Grootwarenhuizen

GROOTWARENHUIZEN

Een hygiënische schoonmaak volgens een flexibele planning, waarbij de werking van uw grootwarenhuis niet gehinderd wordt. Netto Group zorgt voor alles aspecten.

Winkelruimten & showrooms

WINKELRUIMTEN & SHOWROOMS

De uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te geven. We hebben ervaring met alle schoonmaakklussen.

Gemeenschappelijke ruimten

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften.

SPECIAL WORKS

Reinigen van ramen en gevels

REINIGEN VAN RAMEN EN GEVELS

Netto Group is dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen & gevelbekleding. Ons team maakt hierbij gebruik van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen.

Hogedrukreiniger

HOGEDRUKREINIGER

Dienen uw bedrijfsterreinen, (beton)vloeren of machines grondig gereinigd te worden? Dan kan u een beroep doen op de hogedrukreiniging Netto Group.

Tapijtreiniging

TAPIJTREINIGING

Wij blazen uw tapijten nieuw leven in door ze grondig te reinigen en te ontvlekken. Zo ogen de kleuren terug levendig. Een jaarlijkse behandeling tegen huisstofmijt beschermt uw mensen die lijden aan een allergie.

Parkings

PARKINGS

Professioneel gereinigde parkings geven de gebruikers een aangenaam en geruststellend gevoel. Onze teams onderhouden ze met een professionele schrobzuigmachine voor een optimaal resultaat.

Interventieteam 7/7

INTERVENTIETEAM 7/7

Kampt uw bedrijf met een acuut schoonmaakprobleem? Dan helpt ons interventieteam 7 dagen op 7 u zo snel mogelijk uit de nood. Uiteraard ook als het niet zo dringend is.

Sneeuwruimen en strooien van zout

SNEEUWRUIMEN EN STROOIEN VAN ZOUT

Door sneeuw te ruimen en zout te strooien zorgt Netto Group ervoor dat uw bedrijf weer toegankelijk en veilig wordt voor klanten, leveranciers en werknemers.

Vloerbehandeling

VLOERBEHANDELING

Het onderhoud van zowel harde als zachte vloeren kunnen onder een werkprogramma gezet worden, schuren en oliën van parket, boenen, strippen en kristaliseren van vloeren.

Verwijderen van kauwgom

VERWIJDEREN VAN KAUWGOM

Netto Group is gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van kauwgum. Doe nu een beroep op de expertise en de vakmannen van Netto Group.

Reinigen van zonnepanelen

REINIGEN VAN ZONNEPANELEN

Vuile zonnepanelen vangen minder zonlicht op dit is de reden waarom zonnepanelen schoonmaken verstandig is. Netto Group stelt een op maat gemaakte werkprogramma op om uw zonnepanelen hun rendement zo hoog mogelijk te houden in de cruciale periodes. Wij beschikken over aangepaste materialen en tools die de meest moeilijke situaties aan kan om deze taken uit te voeren.

Gevelreiniging

GEVELREINIGING

Reinigen en het goed onderhouden van de gevels van uw gebouw zorgt voor een betere uitstraling. Hier kunnen verschillende methodologieën voor gehanteerd worden, de methode van de reiniging zal afhangen van welk type gevelbekleding, welke vervuiling, de bereikbaarheid van de gevels. Na een plaatsbezoek evalueren wij welke methodologie gehanteerd moet worden.

Graffiti verwijderen

GRAFFITI VERWIJDEREN

Bij het dagelijks onderhouden van een gebouw zorgen wij er ook voor dat de gevels van uw gebouw steeds stralen. Het verwijderen van Graffiti is een dienst die aanvult op het onderhoudsprogramma,  hoe sneller de grafitti verwijderd is, hoe minder last van grafitti vandalisme je zult hebben op je gevels. Als je de Graffiti te lang laat staan zorgt dit voor een aantrekking tot andere vandalen om extra graffiti te spuiten op uw gevels.

FACILITY

Sanitaire benodigdheden

SANITAIRE BENODIGDHEDEN

Netto Group waakt graag over het beheer van uw voorraad aan toiletmiddelen, zoals wc-papier, handdoekjes, handzeep enzovoort. Zo heeft u meer tijd om u te concentreren op uw corebusiness.

Keukenbenodigdheden

KEUKENBENODIGDHEDEN

Aansluitend op het schoonmaakonderhoud van uw kantoren faciliteert Netto Group zijn klanten met het beheren, bestellen en aanvullen van alle keukenbenodigdheden denk maar aan het wassen en aanvullen van keukenhanddoekjes, papieren keukenrollen, vaatwastabletjes, liquide vaatwasmiddel, schoonmaaksponsjes, zout voor de vaatwasser, handzeep voor uw medewerkers enz..

HANDYMAN

Klusjesdienst

KLUSJESDIENST

Hoort er in uw zaak of organisatie een karwei, onderhoud of herstelling uitgevoerd te worden? Dan kan u rekenen op de klusjesdienst van Netto Group.

FOOD CLEANING

Specifiek reinigen van voedselindustrie

SPECIFIEK REINIGEN VAN VOEDSELINDUSTRIE

Netto Group biedt een duurzame oplossing aan voor de reiniging en desinfectie van alle onderdelen van uw voedingsbedrijf.

GREEN MAINTENANCE

Groenonderhoud

GROENONDERHOUD

Netto Group is uw ervaren partner voor het onderhoud van uw groene zones. Denk maar aan het snoeien van bomen en hagen, gras afrijden, bemesten en behandelen van planten en bloemen.

WIL U UW GEBOUW EN OMGEVING LATEN ONDERHOUDEN OF SCHOONMAKEN?

Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Na het invullen en versturen
van uw gegevens, nemen onze experten contact met u op om uw noden en wensen te bespreken.