KlantenportaalHuishoudhulpVOOR DRINGENDE GEVALLEN : BEL 0800/63.364GRATIS OFFERTE

 

Wanneer jouw werknemers zich comfortabel voelen in een nette omgeving, leveren ze ongetwijfeld de beste prestaties. Netto Group staat in voor de totale schoonmaak en het onderhoud van uw zaak. Niet alleen de kantoorruimten, maar ook de vloeren, ramen en zelfs de toetsenborden en parking nemen we onder handen.

 

 

DIVERSE SCHOONMAAKWERKEN

 

Het onderhoud en het reinigen van kantoren kan bestaan uit allerlei karweien. Denk maar aan stofzuigen, het reinigen en luchten van bureaus, het schoonmaken van de werkomgeving en de sanitaire ruimten. Wat u ook wenst, de medewerkers van Netto Group hebben ervaring met de meest uiteenlopende schoonmaakklussen.

 

PUZZEL UW DIENSTENPAKKET SAMEN

 

Uit ervaring weten wij dat de schoonmaak en het onderhoud vaak niet stopt bij enkel uw kantoorruimten. Er kunnen immers nog andere diensten voor u van toepassing zijn. Zo beschikt uw bedrijf mogelijk over een parking of groene zones. Of uw gevels hebben misschien ook nood aan een grondige reiniging. 

 

Daarom kan u bij Netto Group zelf uw dienstenpakket in elkaar puzzelen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest courante taken voor het onderhoud van uw kantoor. 

 


Netto Group:
alle onderhouds-, schoonmaak- en reinigingswerken

Netto Group is een facilitair bedrijf waarbij u terecht kan voor alle mogelijke onderhouds-, schoonmaak- en reinigingswerken in en rond uw bedrijf. Het maakt niet uit of het gaat om een kantoorgebouw, retail, industrie of een parking

MEER OVER ONS

WIL U UW GEBOUW EN OMGEVING LATEN ONDERHOUDEN OF SCHOONMAKEN?

Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Na het invullen en versturen

van uw gegevens, nemen onze experten contact met u op om uw noden en wensen te bespreken.