KlantenportaalHuishoudhulpVOOR DRINGENDE GEVALLEN : BEL 0800/63.364GRATIS OFFERTE

 

Industriële reiniging is een apart en zeer divers vakgebied. Netto Group beschikt over de nodige certificaten en ervaring om uw project onder handen te nemen. Onze medewerkers zijn opgeleid om uw fabriek of industriële ruimte te reinigen, desinfecteren en onderhouden.

 

REINIGINGS- EN ONDERHOUDSWERKEN VAN ALLE AARD

Heeft uw infrastructuur nood aan een dringende en diepgaande reinigingsbeurt? Met Netto Group beschikt u over een professionele partner om uw werkomgeving aan het HACCP-plan te laten voldoen. Zo kan het gaan over:

 

  • ✓ Reinigen van productiemachines en -lijnen
  • ✓ Schoonmaken van werktuig
  • ✓ Onderhoud van leidingen, kabelgoten en rolbruggen

 

PREVENTIEF, EENMALIG EN PERIODIEK ONDERHOUD

Aan welke regelmaat u de industriële reinigingswerken wil laten uitvoeren: die keuze ligt volledig bij u. Bij Netto Group kan je kiezen voor een eenmalige ingreep, maar evengoed voor wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse reinigingswerken.

 

PUZZEL UW DIENSTENPAKKET SAMEN

Beschikt uw fabriek over groene zones of een parking? Of hebben uw gevels en ramen ook nood aan een grondige reinigingsbeurt? Met Netto Group heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw onderhoudswerken.

Daarom geven wij u de mogelijkheid om uw dienstenpakket zelf samen te stellen, ter vergelijken met een puzzel. Elke dienst fungeert als een puzzelstukje. Hieronder vindt u een overzicht van de meest courante taken voor het onderhoud van uw fabriek.

Netto Group:
alle onderhouds-, schoonmaak- en reinigingswerken

Netto Group is een facilitair bedrijf waarbij u terecht kan voor alle mogelijke onderhouds-, schoonmaak- en reinigingswerken in en rond uw bedrijf. Het maakt niet uit of het gaat om een kantoorgebouw, retail, industrie of een parking

MEER OVER ONS

WIL U UW GEBOUW EN OMGEVING LATEN ONDERHOUDEN OF SCHOONMAKEN?

Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Na het invullen en versturen

van uw gegevens, nemen onze experten contact met u op om uw noden en wensen te bespreken.