KlantenportaalHuishoudhulpVOOR DRINGENDE GEVALLEN : BEL 0800/63.364GRATIS OFFERTE

Uw gebouw is de belichaming van uw bedrijf of organisatie. Het fungeert als uw uithangbord naar uw klanten en ook uw eigen medewerkers toe. Netto Group staat in voor alle onderhoudswerken die nodig zijn om uw gebouw de uitstraling te geven die het verdient.

 

ONDERHOUDSWERKEN VAN ALLE AARD

Of het nu gaat over een bedrijfsgebouw, winkel of kantoorgebouw: Netto Group voorziet onderhoudswerken van alle aard, zowel binnen als buiten het gebouw. Denk maar aan:

 

  • ✓ Schoonmaak
  • ✓ Ramen wassen
  • ✓ Gevels reinigen
  • ✓ Omgeving schoonmaken
  • ✓ Parkings
  • ✓ Schoonmaak gemeenschappelijke delen

 

PREVENTIEF, EENMALIG EN PERIODIEK ONDERHOUD

U kiest zelf de regelmaat voor het onderhoud van uw gebouw. Dat kan éénmalig zijn, maar ook terugkerend: wekelijks, maandelijks of jaarlijks. Onze ervaren medewerkers schikken zich naar uw wensen en noden.

 

PUZZEL UW DIENSTENPAKKET SAMEN

Uiteraard stopt het onderhoud niet bij uw gebouw(en) alleen. Zo is uw gebouw mogelijk omringd met groene zones of een parking. Ook voor die omgevingen staat Netto Group voor u klaar.

Daarom kan u bij Netto Group zelf uw dienstenpakket in elkaar puzzelen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest relevante diensten voor het onderhoud van uw gebouw.

 Netto Group:
alle onderhouds-, schoonmaak- en reinigingswerken

Netto Group is een facilitair bedrijf waarbij u terecht kan voor alle mogelijke onderhouds-, schoonmaak- en reinigingswerken in en rond uw bedrijf. Het maakt niet uit of het gaat om een kantoorgebouw, retail, industrie of een parking

MEER OVER ONS

WIL U UW GEBOUW EN OMGEVING LATEN ONDERHOUDEN OF SCHOONMAKEN?

Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Na het invullen en versturen

van uw gegevens, nemen onze experten contact met u op om uw noden en wensen te bespreken.

Naam*
E-mail *
Telefoon *