GRATIS OFFERTE

Verwijderen van kauwgom


Kauwgom ontsiert uw bedrijfsterrein, interieur en kantoorruimten. Netto Group is gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van kauwgum. Doe nu een beroep op de expertise en de vakmannen van Netto Group.
 


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


PROFESSIONELE ELIMINATIE ONDER DRUK

Bij Netto Group gebruiken we steeds technieken die effectief, veilig en ecologisch zijn. We verzekeren dat er geen enkel kauwgomrestje blijft plakken.

GEEN HINDER VOOR UW BEDRIJFSACTIVITEITEN

Bij de verwijdering van de vervelende kauwgom willen we uw bedrijfsactiviteiten niet verhinderen. Daarom kunnen we in een open dialoog bespreken hoe en op welk tijdstip onze vakmannen bij uw bedrijf langskomen.

EENMALIG OF PERIODIEK

Vreest u dat een eenmalige verwijdering van de kauwgom niet volstaat? Dan kan u op regelmatige basis rekenen op de expertise van Netto Group. Wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks: onze vakmannen komen bij u langs wanneer en hoe vaak u dat zelf nodig acht.

KOSTPRIJS OP MAAT

Bij Netto Group werken we steeds op maat van de reinigingsklus. We kunnen pas een exacte kostprijs geven bij het opstellen van de offerte. De kostprijs van de reiniging hangt af van een aantal factoren:

    •    De aard van de reiniging
    •    De oppervlakte

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Laat de kauwgom niet langer afbreuk doen aan het imago van uw bedrijf. Doe nu beroep op de verwijderingsdienst van Netto Group. Aarzel niet om een offerte aan te vragen, want er zijn geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaak-, herstel- en onderhoudssector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

Wil u uw gebouw en omgeving laten onderhouden of schoonmaken?

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.

 

WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS