GRATIS OFFERTE

Toetsenborden & pc-schermen

Netto Group ontstoft uw computerklavieren en beeldschermen met perslucht. Ook ontsmetten we uw computers en de toebehorende apparaten. Zo werkt uw personeel in een propere omgeving. Op deze pagina kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. 


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Waarom toetsenborden & pc-schermen reinigen?

Proper kantoormateriaal zoals computerschermen en –klavieren geven uw werknemers een comfortabel werkgevoel, wat hun productiviteit verhoogt. En daar stopt het niet. Ook verlengt u de levensduurte van uw materiaal. Bovendien vermindert u mogelijk de verspreiding van ziektes.

Perslucht

Toetsenborden en computerschermen zijn door hun statische eigenschappen sterk onderhevig aan rondvliegend stof en vuil. Als dat stof zich tussen de toetsen wurmt, verhindert het na een tijdje de werking van het klavier. Ook kan u de beelden op uw computerscherm minder scherp zien.

Om uw klavier en scherm te verlossen van het hinderlijke stof, gebruiken we perslucht. Zo verwijderen we al het mogelijke vuil zonder beschadigingen te veroorzaken aan uw kantoormateriaal.

 

Ontsmetting

Klavieren, beeldschermen en muizen komen continue in contact met bacteriën. Al zeker in de herfst en winter is het interessant om ze met regelmaat te laten reinigen.

In deze periode verspreiden ziektes zich immers snel op kantoor. Om het kantoormateriaal grondig schoon te maken, gebruiken we desinfecterende reinigingsmethoden.

 

Periodiek onderhoud

U kiest zelf hoe vaak onze medewerkers uw toetsenborden en pc-schermen reinigen. Al geven we u graag professioneel advies over welke regelmaat het best past bij uw noden en wensen.

 

Wat is de kostprijs van de schoonmaakwerken?

Omdat we op maat van uw noden en wensen werken, geven we pas een exacte prijs bij het opmaken van de offerte. Veel hangt natuurlijk af van onder andere het aantal toetsenborden en beeldschermen.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Zoekt u een vakkundige partner voor de reiniging, de jaarlijkse behandeling en het onderhoud van uw tapijten? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

RAMEN EN GEVELBEKLEDING

Netto Group geldt als dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevelbekleding. Onze medewerkers kunnen hierbij gebruik maken van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen.

lees meer

TAPIJTEN

Wij blazen uw tapijten nieuw leven in door ze grondig te reinigen en te ontvlekken. Nadien ogen de kleuren opnieuw levendig. Een jaarlijkse behandeling tegen huisstofmijt beschermt uw medewerkers die lijden aan een allergie.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS