GRATIS OFFERTE

Tapijten reinigen en ontvlekken

Netto Group blaast uw tapijten nieuw leven in door ze grondig te reinigen en ontvlekken. Een jaarlijkse behandeling tegen huisstofmijt vermijdt bovendien allergische reacties. Op deze pagina kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Waarom tapijtreiniging?

Propere tapijten zorgen voor een comfortabele werkomgeving. En niet alleen omdat ze een gezellige sfeer scheppen. Tapijten die nooit een reiniging krijgen, schaden het imago van uw bedrijf en hinderen immers de gezondheid van uw werknemers. Denk maar aan allergieën en astma.

Verschillende technieken tapijtreiniging

Netto Group heeft ervaring met het onderhoud, de jaarlijkse behandeling en reiniging van tapijten, projecttapijt, tapijttegels en entreematten. Zowel voor kantoren en bedrijven als voor horeca-aangelegenheden, overheidsgebouwen, banken, zorginstellingen, enzovoort.

We maken onder meer gebruik van onderstaande technieken:

  • Borstelstofzuigen
  • Shamponeren
  • Droogschuimreiniging
  • Injectie-extractiereiniging

 

Wat is de kostprijs van de schoonmaakwerken?

Omdat we op maat van uw noden en wensen werken, geven we pas een exacte prijs bij het opmaken van de offerte. Veel hangt natuurlijk af van:

  • het type tapijt,
  • de tapijtoppervlakte,
  • de aard van de reinigingstechnieken
  • en de te gebruiken apparatuur en materialen.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Zoekt u een vakkundige partner voor de reiniging, de jaarlijkse behandeling en het onderhoud van uw tapijten? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

TOETSENBORDEN & PC-SCHERMEN

Wij ontstoffen computerklavieren en beeldschermen met perslucht. Computers en toebehoren worden hygiënisch ontsmet. Uw medewerkers treffen een propere en aangename werkplek aan.

lees meer

RAMEN EN GEVELBEKLEDING

Netto Group geldt als dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevelbekleding. Onze medewerkers kunnen hierbij gebruik maken van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS