GRATIS OFFERTE

Specifiek reinigen van voedselindustrie


De veiligheid van voedsel waarborgen staat op de eerste plaats in de voedingsindustrie. Daarom biedt Netto Group duurzame en veilige oplossingen aan voor de reiniging en desinfectie van alle onderdelen van uw voedingsbedrijf. 


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


 

BREDE ERVARING EN EXPERTISE

Netto Group heeft een ruime ervaring in professionele reiniging binnen de voedings- en vleesindustrie. Zo kan u op ons een beroep doen voor de desinfectie, reiniging of het onderhoud van uw productielijn, machines, koelruimten, (groot)keuken, enzovoort.

 

HACCP

Netto Group doet de gespecialiseerde reiniging van uw voedselbedrijf volgens alle gangbare richtlijnen en normen in de sector. Zo voldoen we aan de strenge HACCP-normen voor kwaliteit en hygiëne. 

EENMALIG OF PERIODIEK

U kan op ons rekenen voor de uitvoering van een eenmalige opdracht. Maar evengoed voorzien we u van een specifiek schoonmaakplan op maat van de activiteiten van uw voedingsbedrijf. 

Onze reinigingsploeg komt bij u langs volgens het ritme dat u wenst: dagelijks, wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. 

KOSTPRIJS OP MAAT

Bij Netto Group werken we steeds op maat van het voedingsbedrijf. We kunnen pas een exacte kostprijs geven bij het opstellen van de offerte. De kostprijs van de reiniging hangt namelijk af van een aantal factoren:

    •    Het onderwerp van de reiniging
    •    De oppervlakte
    •    De regelmaat
    •    De te gebruiken materialen

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Doe nu beroep op de reinigingsexpertise van Netto Group. Aarzel niet om een offerte aan te vragen, want er zijn geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaak-, herstel- en onderhoudssector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen. 

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS