GRATIS OFFERTE

Schoonmaak kantoren

Een nette kantoorruimte geeft uw werknemers een comfortabel gevoel tijdens hun werk, wat de productiviteit ten goede komt. Ook rem je zo de verspreiding van ziektes en allergieën. Op deze pagina kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Welke schoonmaaktaken voeren wij uit in uw kantoor?

Welke schoonmaaktaken we uitvoeren, hangt af van uw kantoorruimte. Werken op maat van de klant: dat is steeds onze aanpak bij ieder nieuw project.

De schoonmaak van een kantoor bestaat uit allerlei karweien. Vaak zijn er zelfs bepaalde werkzaamheden waar u nog niet bij stilstond. We hebben alvast ervaring met alle mogelijke schoonmaakklussen. Denk maar aan:

 • Stofzuigen
 • Reinigen en luchten van bureaus
 • Schoonmaken van de sanitaire ruimten
 • Ledigen en sorteren van afval en vuilbakjes
 • Wassen van het raamwerk, gevelramen en glaswanden
 • Kuisen en desinfecteren van de werkplekken
 • Verwisselen van afvalzakken in werkruimten en kantines
 • Tapijtshampoo
 • Toetsenborden en pc-schermen
 • Vaatwasser aanvullen en ledigen
 • Reinigen van de keuken en kitchinette,
 • Voorbereiden en schoonmaken vergaderzalen

Welke werkwijze en -middelen gebruiken wij? 


Werkwijze

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag, contacteren we u om een vrijblijvende afspraak te maken. Een van onze medewerkers komt daarna langs en bespreekt samen met u het project. Op basis van die informatie stellen wij een offerte op.

Belangrijk: u kiest het schoonmaakritme, maar wij adviseren u hier graag over. Wilt u dat onze medewerkers dagelijks, één keer per week komen? Meerdere malen? Tweewekelijks? Maandelijks? Allemaal mogelijk. We plaatsen uw project graag in onze planning.


Werkmiddelen

Heeft u een grote kantoorruimte? Wel, dan gaan onze medewerkers natuurlijk niet handmatig te werk. Om de werkzaamheden te bespoedigen, gebruiken we professionele schoonmaakapparatuur.


Professioneel en machinaal materiaal

Deze toestellen versnellen niet alleen de uitvoering van uw project, maar zorgen ook voor een kwalitatiever resultaat. En nee, hoor: onze apparatuur is niet schadelijk voor uw vloeren, muren of andere onderdelen van uw gebouw. Waar mogelijk, gebruiken we ook milieuvriendelijke producten en technieken.

Wat is de kostprijs van de schoonmaakwerken? 

De kosten zijn onder meer afhankelijk van:

 • de aard van de schoonmaakwerken,
 • de oppervlakte van de kantoorruimte
 • en de te gebruiken producten.

Omdat we steeds op maat van de klant werken, geven we pas een exacte prijs bij het opstellen van de offerte. Die geven we u gratis en vrijblijvend.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een kantoorruimte die hoogdringend een schoonmaakbeurt nodig heeft? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan gebonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

netto group bvba

 • Belgicastraat 11
 • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


RAMEN EN GEVELBEKLEDING

Netto Group geldt als dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevelbekleding. Onze medewerkers kunnen hierbij gebruik maken van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen.

lees meer

TOETSENBORDEN & PC-SCHERMEN

Wij ontstoffen computerklavieren en beeldschermen met perslucht. Computers en toebehoren worden hygiënisch ontsmet. Uw medewerkers treffen een propere en aangename werkplek aan.

lees meer

TAPIJTEN

Wij blazen uw tapijten nieuw leven in door ze grondig te reinigen en te ontvlekken. Nadien ogen de kleuren opnieuw levendig. Een jaarlijkse behandeling tegen huisstofmijt beschermt uw medewerkers die lijden aan een allergie.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS