GRATIS OFFERTE

Schoonmaak gemeenschappelijke ruimten

Bent u van plan om uw gemeenschappelijke ruimten periodiek te laten schoonmaken? Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouw en uw specifieke behoeften. Op deze pagina kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Welke schoonmaaktaken voeren wij uit?

Welke schoonmaaktaken we uitvoeren, hangt af van uw pand en de gemeenschappelijke ruimten. Werken op maat van de klant: dat is steeds onze aanpak bij ieder nieuw project.

De schoonmaak van gemeenschappelijke delen bestaat uit allerlei uiteenlopende karweien. Zo hebben we ervaring met onder meer het schoonmaken van hallen, trappenhuizen, galerijen, portieken, parking, gevelramen, vloeren en containerruimten.

Welke werkwijze en -middelen gebruiken wij? 


Werkwijze

Wanneer we uw offerteaanvraag hebben ontvangen, nemen we contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Daarna brengt een van onze medewerkers u een bezoekje en bespreken we samen het project. Zo beschikken we over voldoende informatie om een offerte op te stellen.

Het staat u vrij om het schoonmaakritme te kiezen, maar wij adviseren u er graag over. Wil u dat onze medewerkers dagelijks of één keer per week komen? Meerdere malen? Tweewekelijks? Maandelijks? Allemaal mogelijk. We plaatsen uw project graag in onze planning.


Werkmiddelen

Als uw gemeenschappelijke ruimten een vrij grote oppervlakte beslaan, gaan onze medewerkers natuurlijk niet handmatig te werk. Zo gebruiken ze professionele schoonmaakapparatuur om de werken te bespoedigen. Denk maar aan:

  • Industriële stof- en waterzuiger
  • Hogedrukreiniger
  • Schrobzuigmachine en borstelmachine
  • Aangepaste reinigingsproducten

Niet alleen versnelt deze apparatuur de uitvoering van het project, maar u bent ook zeker van een kwalitatief resultaat. Onze toestellen zijn bovendien niet schadelijk voor uw vloeren, muren en andere onderdelen. Waar mogelijk, gebruiken we ook milieuvriendelijke producten en technieken.

 

Wat is de kostprijs van de schoonmaakwerken? 

De kosten zijn onder meer afhankelijk van:

  • de aard van de schoonmaakwerken,
  • de oppervlakte van de gemeenschappelijke delen
  • en de te gebruiken producten.

Omdat we steeds op maat van de klant werken, geven we pas een exacte prijs bij het opstellen van de offerte. Die geven we u gratis en vrijblijvend.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Heeft u gemeenschappelijke delen die hoogdringend een schoonmaakbeurt nodig hebben? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan gebonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

Wil u uw gebouw en omgeving laten onderhouden of schoonmaken?

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


RAMEN EN GEVELBEKLEDING

Netto Group geldt als dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevelbekleding. Onze medewerkers kunnen hierbij gebruik maken van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen.

lees meer

PARKINGS

Professioneel gereinigde parkings geven de gebruikers een aangenaam en geruststellend gevoel. Onze teams onderhouden ze met een professionele schrobzuigmachine voor een optimaal resultaat.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS