GRATIS OFFERTE

Reinigen van ramen

Netto Group geldt als dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevelbekleding. Onze medewerkers kunnen hierbij gebruikmaken van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen. Op deze pagina kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Ramen reinigen

Het wassen van ramen is een intensieve klus. Al zeker wanneer het een hoog kantoorgebouw betreft. Een professioneel team van ramenwassers is dan ook noodzakelijk. Onze ruitenwassers beschikken immers over de nodige hoogtewerkers, liften en stellingen. We kunnen elk raam op eender welke hoogte bereiken en reinigen.

Bovendien reinigen we ieder raam zonder strepen. Daarvoor hanteren we een resem aan technieken en materialen, zoals osmose water. Dat water bevat geen nitraten, waardoor het helder en puur is. Naast uw ramen reinigen we eveneens graag uw kozijnen, vensterbanken en gevel.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Zoekt u een vakkundige partner voor de reiniging van uw ramen of gevels? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

Wil u uw gebouw en omgeving laten onderhouden of schoonmaken?

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

PARKINGS

Professioneel gereinigde parkings geven de gebruikers een aangenaam en geruststellend gevoel. Onze teams onderhouden ze met een professionele schrobzuigmachine voor een optimaal resultaat.

lees meer

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS