GRATIS OFFERTE

Reinigen van grootkeukens

Netto Group is gespecialiseerd in de reiniging van grootkeukens van onder meer bedrijven, scholen en instellingen. Zo zorgen we ervoor dat uw keukenteam in hygiënische omstandigheden aan de slag kan. Op deze pagina kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Waarom is een professioneel onderhoud van een grootkeuken belangrijk?

In een grootkeuken worden grote hoeveelheden voedsel verwerkt. Hierdoor krijgt de keuken te kampen met zwerfvuil, vet, vuil en bacteriën. Bovendien volstaat het niet om de toestellen dagelijks te laten reinigen door het keukenpersoneel.

Vuil zet zich immers ook af onder of achter de keukenapparatuur. Zulke plekken zijn moeilijk bereikbaar zonder professionele technieken. Een regelmatige dieptereiniging is daarom aangeraden als aanvulling op het dagelijks onderhoud.

Welke schoonmaaktaken voeren wij uit?

Netto Group heeft ervaring met dieptereiniging in verschillende grootkeukens. Telkens werken we op maat van het project. De exacte taken bespreken we dus graag samen met u. Doorgaans voeren we onderstaande reinigingswerken uit:

 • Reiniging van de dampkamp
 • Diepreiniging van de keukenvloer
 • Schoonmaak van het ventilatiesysteem
 • Reiniging van keukenapparatuur (vleesmolen, snijmachine, klopper / menger, weegschalen, cutter, enzovoort)
 • Reiniging van de dampkamp
 • Ontsmetting van keukenmateriaal en –toestellen
 • Schoonmaak van koelcellen
 • Ontvetten en reinigen van keukeninstallaties, zoals uw ovens, stoomovens en industriële vaatwasser

 

Welke werkwijze hanteren wij?

Onze ervaren medewerkers werken steeds volgens de HACCP-norm, wat staat voor Hazard Analysis Critical Control Point. Ons grondig reinigingsproces sluit risico’s op besmetting tijdens de voedselbereiding dus volledig uit.

 

Wat is de kostprijs van de schoonmaakwerken? 

Omdat we op maat van uw noden en wensen werken, geven we pas een exacte prijs bij het opmaken van de offerte. Veel hangt natuurlijk af van:

 • de oppervlakte van uw grootkeuken,
 • de aard van de reinigingswerken
 • en de te gebruiken apparatuur en materialen.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Zoekt u een vakkundige partner voor de regelmatige dieptereiniging van uw grootkeuken? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

Wil u uw gebouw en omgeving laten onderhouden of schoonmaken?

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

netto group bvba

 • Belgicastraat 11
 • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


MARMER, NATUURSTEEN / INOX & ALUMINIUM

Aan de hand van de kristallisatietechniek geven wij een blijvende glans en een bescherming aan uw vloeren. Inox en aluminium behouden hun glans en kleur dankzij een periodiek onderhoud, dat tegelijk een lange levensduur verzekert.

lees meer

WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

RAMEN EN GEVELBEKLEDING

Netto Group geldt als dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevelbekleding. Onze medewerkers kunnen hierbij gebruik maken van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS