GRATIS OFFERTE

ONTSMETTING IN KANTOREN & GEBOUWEN

Om uw werknemers, klanten, leveranciers en anderen te beschermen tegen het coronavirus (Covid-19), kan u bij ontsmettingsbedrijf Netto Group terecht voor een professionele ontsmetting van uw kantoren en gebouwen. Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan!


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


ONTSMETTEN EN DODEN VAN ALLE BACTERIËN EN VIRUSSEN

De medewerkers van Netto Group hebben jarenlange ervaring met het desinfecteren van ruimten. Zo zijn ze gespecialiseerd in het ontsmetten en doden van alle mogelijke bacteriën en virussen die zich bevinden in uw kantoor of gebouw.

Na een (regelmatige) interventie van onze medewerkers zijn uw medewerkers en anderen beter beschermd tegen het coronavirus (Covid-19) dat momenteel circuleert. Onze mensen werken met professionele bescherming en apparatuur, zodat de veiligheid van uw werknemers steeds is gegarandeerd.

ATTEST VAN ONTSMETTING

Na de voltooiing van de ontsmettingswerken ontvangt u van ons een attest. Dat attest dient als bewijs dat uw kantoor of gebouw op een professionele manier is ontsmet.  

ZIE HOE ONZE ERVAREN MENSEN TE WERK GAAN

In de video hieronder kan je bekijken hoe onze ervaren medewerkers met de nodige professionele apparatuur en beschermingskledij een kantoor volledig desinfecteren.

WAT IS DE KOSTPRIJS VAN DE ONTSMETTINGSWERKEN?

De ene ontsmetting is de andere niet. We werken immers steeds op maat van uw kantoor of gebouw. De exacte prijs van uw ontsmettingswerken kunnen we pas geven in de offerte. De kosten zijn onder meer afhankelijk van:

  • de aard van de ontsmettingswerken
  • de oppervlakte van het kantoor of het gebouw
  • en de te gebruiken producten

 

 

VRAAG EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!

Heeft uw kantoorruimte of gebouw hoogdringend een ontsmetting nodig tegen het coronavirus (Covid-19)? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij ontsmettingsfirma Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. De offerte is ook volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hier uw offerte aan of contacteer ons bij verdere vragen.

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

PARKINGS

Professioneel gereinigde parkings geven de gebruikers een aangenaam en geruststellend gevoel. Onze teams onderhouden ze met een professionele schrobzuigmachine voor een optimaal resultaat.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS