GRATIS OFFERTE

Onderhoud vloeren uit marmer, natuursteen, inox en aluminium

Netto Group geeft met een grondige schoonmaakbeurt een blijvende glans en bescherming aan uw vloeren uit marmer en natuursteen. Ook inox en aluminium behouden hun uitstraling dankzij een periodiek onderhoud. Op deze pagina kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Marmer en natuursteen

Wij verzorgen het onderhoud en de reiniging van vloeren uit marmer en natuursteen van panden, woonhuizen, kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen, hotels, restaurants, overheidsgebouwen, enzovoort. Een propere vloer is niet alleen veilig en aangenaam, maar draagt ook bij aan het imago van uw organisatie.

Vloeren uit marmer en natuursteen reinigen en onderhouden? Dat is specialistenwerk. Zo hebben we ervaring met alle soorten natuursteen. Denk maar aan graniet, kwartsiet, leisteen, hardsteen, kalksteen en meer.

Kristallisatie van marmer en natuursteen

Vertonen uw vloeren uit natuursteen of marmer schrammen en onregelmatigheden? Hebben ze een doffe uitstraling? Wij herstellen de glans van uw vloeren aan de hand van onze kristallisatietechniek.

Tijdens het kristalliseren ontstaat er een chemische werking van de kalk uit de natuursteen of marmer met het kristalliseermiddel. Door dat proces worden er zoutkristallengevormd waarmee we de beschadigde toplaag van de vloer weer opvullen.

Dankzij de kristallisatietechniek verdicht het oppervlak van de vloeren, waardoor ze niet makkelijk nog vlekken vertonen. Door de verharding van de toplaag zijn de vloeren ook minder gevoelig aan krassen en slijtage. Bovendien heeft de vloer meer uitstraling.

 

Inox en aluminium

Inox en aluminium zijn onderhoudsvriendelijk, maar zeker niet onderhoudsvrij. De periodieke reiniging van zulke materialen is essentieel om kwaliteitsverliesdoor aantasting of veroudering te vermijden.

 

Wat is de kostprijs van de schoonmaakwerken?

Omdat we op maat van uw noden en wensen werken, geven we pas een exacte prijs bij het opmaken van de offerte. Veel hangt natuurlijk af van:

  • het type vloer of materiaal
  • de oppervlakte,
  • de aard van de reinigingswerken
  • en de te gebruiken apparatuur en materialen.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Zoekt u een vakkundige partner voor de reiniging en het onderhoud van uw vloeren? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem
 

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

TAPIJTEN

Wij blazen uw tapijten nieuw leven in door ze grondig te reinigen en te ontvlekken. Nadien ogen de kleuren opnieuw levendig. Een jaarlijkse behandeling tegen huisstofmijt beschermt uw medewerkers die lijden aan een allergie.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS