GRATIS OFFERTE

Onderhoud parkings

Parkeerplaatsen of ondergrondse parkings die goed onderhouden zijn, geven een veilig en geruststellend gevoel aan de gebruiker. Onze teams gebruiken de meest recente onderhoudsmethoden en –technieken. U kan bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Waarom is een professioneel onderhoud van een parking belangrijk?

De auto is een waardevol bezit. En de eigenaars laten hem niet graag eender waar achter. Al zeker niet wanneer de ondergrondse parking of parkeerplaats geen betrouwbare indruk geeft. Wanneer u uw parking niet onderhoudt, zorgt u voor wantrouwen. En zo blijven de klanten weg.

Door het intensieve gebruik worden parkings van winkels, bedrijven en grootwarenhuizen smerig. Bij een gebrek aan onderhoud, ontstaat er dus zwerfvuil. Zo kan u last krijgen van geurhinder en ongedierte. En komt zelfs de veiligheid van de gebruikers in het gedrang.

Ook beton- en coatingvloeren horen geregeld een onderhoud te krijgen, want er rijden dagelijks heel wat auto’s overheen. Dat laat natuurlijk bandensporen na, maar ook olie, vet en uitlaatgassen.

Welke schoonmaaktaken voeren wij uit?

Het onderhoud van parkings is een ruim begrip. Het kan immers gaan over verschillende schoonmaakklussen. En veel hangt natuurlijk af van uw parking, noden en wensen. We werken dan ook steeds op maat van het project. Zo hebben we ervaring met onder meer de volgende werkzaamheden:

 • Verwijderen van kauwgom, olie, vet en bandensporen
 • Machinaal vegen of schrobben van de parkingvloer
 • Schoonmaken van trottoirs en drempels
 • Aanbrengen van vuilwerende coating
 • Reinigen van caddies en winkelkarren
 • Reinigen en afstoffen van leidingen
 • Onderhouden van riooldeksels
 • Leegmaken van vuilnisbakken

 

Welke werkwijzen en -middelen gebruiken wij? 


Werkwijze

Na het ontvangen van uw offerteaanvraag, contacteren wij u om een vrijblijvende afspraakte maken. Zo komt een van onze medewerkers bij u langs om uw project te bespreken. Hij bekijkt samen met u welke werkzaamheden nodig én mogelijk zijn. Ook meet hij de grootte van de parking op. Aan de hand van die informatie maken we een offerte op.

Belangrijk: u kiest het schoonmaakritme, maar wij adviseren u hier graag over. Wilt u dat onze medewerkers één keer per week uw parking onderhouden? Meerdere malen? Dagelijks? Tweewekelijks? Maandelijks? Allemaal mogelijk.

Wordt uw parking intensief gebruikt? Dan raden wij u aan om het onderhoud zo regelmatig mogelijk te laten plaatsvinden.


Werkmiddelen

Als uw gemeenschappelijke ruimten een vrij grote oppervlakte beslaan, gaan onze medewerkers natuurlijk niet handmatig te werk. Zo gebruiken ze professionele schoonmaakapparatuur om de werken te bespoedigen. Denk maar aan:

 • Industriële stof- en waterzuiger
 • Hogedrukreiniger
 • Schrobzuigmachine en borstelmachine
 • Aangepaste reinigingsproducten

Om het vuil op uw parking weg te werken, gebruiken we onder meer professionele schrobzuigmachines, veegmachines en hogedrukreinigers. Hiermee maken we korte metten met de meeste olie- en vetvlekken, kauwgom en bandensporen.

 

Wat is de kostprijs van de schoonmaakwerken? 

Omdat we steeds op maat van de klant werken, geven we pas een exacte prijs bij het opstellen van de offerte. De kosten zijn onder meer afhankelijk van:

 • de aard van de schoonmaakwerken,
 • de grootte van uw parking
 • en de te gebruiken apparatuur en materialen.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een onder- of bovengrondse parking die hoogdringend een schoonmaakbeurt nodig heeft? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

netto group bvba

 • Belgicastraat 11
 • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

RAMEN EN GEVELBEKLEDING

Netto Group geldt als dé specialist voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevelbekleding. Onze medewerkers kunnen hierbij gebruik maken van professionele apparatuur, zoals hoogtewerkers en stellingen.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS