GRATIS OFFERTE

Leveringen & Beheer

Netto Group waakt graag over het beheer van uw voorraad aan toiletmiddelen, zoals wc-papier, handdoekjes, handzeep enzovoort. Zo heeft u meer tijd om u te concentreren op uw corebusiness. Op deze pagina kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Tijdwinst

Vervelende mails en lange telefoontjes behoren tot het verleden. U hoeft geen tijd meer te besteden aan het bestellen van toiletmiddelenvoor uw zaak. Wij houden de voorraad nauwlettend in het oog en bestellen tijdig bij wanneer dat nodig is. Zo bent u zeker dat de juiste middelen steeds aanwezig zijn.

Terugdringing kosten

We kijken steeds naar deperfecte verhouding tussen de prijs en kwaliteit van de toiletmiddelen. Omdat we meestal met dezelfde leveranciers werken, dwingen we betere prijzen af voor onze klanten.

 

Eén partner

Vroeger moest u toiletpapier bij de ene leverancier bestellen, handzeep dan weer bij de andere. Met Netto Group heeft u daarentegen maar één partnervoor alle mogelijke toiletmiddelen van uw zaak.

 

Wat is de kostprijs van leveringen en beheer?

Omdat we op maat van uw noden en wensenwerken, geven we pas een exacte prijs bij het opmaken van de offerte. Veel hangt natuurlijk af van het aantal producten en de verscheidenheid aan items.

 

Wat is de kostprijs van de schoonmaakwerken?

Omdat we op maat van uw noden en wensen werken, geven we pas een exacte prijs bij het opmaken van de offerte. Veel hangt natuurlijk af van onder andere het aantal toetsenborden en beeldschermen.

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Zoekt u een vakkundige partner voor de levering en het beheer van uw toiletmiddelen? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpakzijn we een vaste waarde in de schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS