GRATIS OFFERTE

Klusjesdienst

Hoort er in uw zaak of organisatie een karwei, onderhoud of herstelling uitgevoerd te worden? Dan kan u rekenen op de klusjesdienst van Netto Group. Eenmalig of periodiek: onze vakmannen stropen de mouwen op en nemen uw klus onder handen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


KLUSJESWERKEN VAN ALLE AARD

Geen enkele klus is voor ons te groot of te klein. Onze klusjesmannen zijn gespecialiseerd in een brede variëteit aan karweien voor bedrijven. Het kan gaan over kleine karweien zoals het vervangen van verlichting tot grote klussen zoals het volledig opknappen van uw gebouw. 

U kan bij Netto Group eveneens terecht voor klussen in de buitenlucht. Denk maar aan kleine onderhoudswerken zoals het repareren en reinigen van een dakgoot. Onze klusjesmannen hebben zelfs groene vingers. U kan dus ook op hen rekenen voor uw groenonderhoud. 

EENMALIG OF PERIODIEK

U kiest zelf hoe vaak u beroep wil doen op onze klusjesdienst. Gaat het om een eenmalige herstelling? Of heeft u eerder nood aan een regelmatig onderhoud? Wekelijks, maandelijks, ieder kwartaal of jaarlijks: wij adviseren u graag welke regelmaat het best past bij uw klus.

KOSTPRIJS OP MAAT VAN DE KLUS

Bij Netto Group werken we steeds op maat van de klus. We kunnen pas een exacte kostprijs geven bij het opstellen van de offerte. De kostprijs van uw karwei hangt af van een aantal factoren:

    •    De aard van de klusjeswerken
    •    De regelmaat
    •    De te gebruiken apparatuur en materialen


Laat uw vervelende karweien niet langer liggen en doe nu beroep op de klusjesdienst van Netto Group. Aarzel niet om een offerte aan te vragen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Wil u uw gebouw en omgeving laten onderhouden of schoonmaken?

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS