GRATIS OFFERTE

Interventieteam 7/7

Kampt uw bedrijf met een acuut schoonmaakprobleem? Dan helpt ons interventieteam 7 dagen op 7 u zo snel mogelijk uit de nood. Uiteraard ook als het niet zo dringend is.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


SCHOONMAAKINTERVENTIES VAN ALLE AARD

Een waterlek dat voor ellende en vuil zorgt in uw zaak. Een toilet dat overstroomt in de sanitaire ruimten van uw bedrijf. We sommen maar even enkele situaties op die vragen om een dringende schoonmaakbeurt.

Het maakt voor ons niet uit of het gaat over een kleine of grote schoonmaakklus. Onze medewerkers zijn 7 dagen op 7 beschikbaar voor alle mogelijke interventies. En dat zowel binnen in het gebouw als buiten op de bedrijfsterreinen. 

KOSTPRIJS OP MAAT VAN DE INTERVENTIEKLUS

Bij Netto Group werken we steeds op maat van de interventie. We kunnen pas een exacte kostprijs geven bij het opstellen van de offerte. De kostprijs van de interventieklus hangt af van een aantal factoren:

    •    De aard van de schoonmaakinterventie
    •    De duur
    •    De te gebruiken apparatuur en materialen

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Laat het probleem niet aanslepen en doe nu beroep op de schoonmaakdienst van Netto Group. Aarzel niet om een offerte aan te vragen, want er zijn geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de herstel-, schoonmaak- en onderhoudssector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS