GRATIS OFFERTE

Hogedrukreiniger

Dienen uw bedrijfsterreinen, (beton)vloeren of machines grondig gereinigd te worden? Dan kan u een beroep doen op Netto Group. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreiniging van allerhande oppervlakten.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


HOGEDRUKREINIGING VAN ALLE AARD

Bij Netto Group kunnen we een grote variëteit aan oppervlakten met hogedrukreiniging behandelen. Denk maar aan opritten, gevels en vloeren van alle mogelijke steen- en houtsoorten, wagens, machines en zelfs meubilair. Onder onze hoofdtaken behoren onder meer:

    •    Reinigen van parkings, opritten, pleinen, terreinen, vloeren, gebouwen,…
    •    Reinigen van machines, diverse soorten tanks, opslaginstallaties
    •    Wegwerken van hardnekkig vuil, mos, bandensporen en olievlekken,…
    •    Verwijderen van cementresten en beton
    •    Afspuiten en reinigen van betonfundamenten
    •    …

GEEN HINDER VOOR UW BEDRIJFSACTIVITEITEN

We begrijpen dat u uw bedrijfsactiviteiten wil verderzetten zonder hinder door de hogedrukreiniging van uw terreinen, gevels, vloeren of materiaal. Daarom zitten we graag met u samen om te bespreken hoe en wanneer de hogedrukreiniging het best plaatsvindt.

EENMALIG OF PERIODIEK

We voeren probleemloos voor u een eenmalige hogedrukreiniging uit. Toch heeft u er mogelijk baat bij om de hogedrukreiniging op regelmatige basis te laten plaatsvinden. Onze vakmannen komen bij u langs volgens het ritme dat u wenst: maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. 

KOSTPRIJS OP MAAT

Bij Netto Group werken we steeds op maat van de reinigingsklus. We kunnen pas een exacte kostprijs geven bij het opstellen van de offerte. De kostprijs van de reiniging hangt af van een aantal factoren:

    •    Het onderwerp
    •    De oppervlakte
    •    De regelmaat

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN

Doe nu beroep op hogedrukreiniging van Netto Group. Aarzel niet om een offerte aan te vragen, want er zijn geen kosten aan verbonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de schoonmaak-, herstel- en onderhoudssector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.
 

Wil u uw gebouw en omgeving laten onderhouden of schoonmaken?

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN

U opteert voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Netto Group formuleert een schoonmaakprogramma op maat van uw gebouwen en specifieke behoeften. Professioneel - Flexibel - Kwalitatief.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS