GRATIS OFFERTE

Groenonderhoud

Netto Group is uw professionele en ervaren partner voor het onderhoud van uw groene zones. Denk maar aan het snoeien van bomen en hagen, gras afrijden, bemesten en behandelen van planten en bloemen.


professionaliteit

zin voor detail

FLEXIBILITEIT


Welke werken voert Netto Group voor u uit?

Met het grootste respect voor de werking van uw bedrijf, uw personeel en het milieu onderhouden wij al het groen rondom de gebouwen van uw zaak. Denk maar uw openbare ruimtes, bomen, planten en parken. Zo voeren ondermeer de volgende werken uit:

  • Scheren van uw hagen en het opruimen van het snoeiafval
  • Snoeien en knotten van bomen en struikgewassen
  • Afrijden en onderhouden van grasoppervlakken
  • Verwijderen van onkruid

 

Welke werkwijze hanteren wij?

Onderaan deze pagina kan u via het formulier een offerteaanvraag indienen, waarna we u contacteren om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo kunnen onze medewerkers naar uw zaak komen om uw noden en wensen te bespreken. Dat stelt ons in staat om een offerte op maat op te stellen.

In die offerte kan u zelf de regelmaat van het groenonderhoud bepalen, maar graag adviseren wij u over welk interval het meest optimaal is voor uw situatie. Dagelijks, enkele malen per week, wekelijks, twee wekelijks, maandelijks: alles is bespreekbaar
 

Professioneel en machinaal materiaal

Onze apparatuur versnelt niet alleen de uitvoering van uw project, maar zorgt ook voor een kwalitatiever resultaat. Daarbij houden wij rekening met de geldende wetgeving, de veiligheid van uw personeel en de werking van uw bedrijf.

 

Wat is de kostprijs van het groenonderhoud?

We kunnen moeilijk een prijs op uw project plakken zonder kennis over uw situatie. We geven al onze klanten dan ook een offerte op maat. Zo kunnen de kosten afhankelijk zijn van:

  • de aard van het groenonderhoud
  • de regelmaat en duur
  • de oppervlakte
  • en de te gebruiken werkmiddelen en producten

 

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Wil u het groen rondom uw kantoor, winkel, bedrijf of woning professioneel laten onderhouden? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen bij Netto Group. Uiteraard zijn hier geen kosten aan gebonden. Ook is de offerte volledig vrijblijvend.

Met onze kwalitatieve, flexibele, ecologische en professionele aanpak zijn we een vaste waarde in de onderhouds- en schoonmaaksector. U bent dus zeker van een mooi resultaat. Vraag hieronder uw offerte aan. Of contacteer ons gerust bij verdere vragen.
 

netto group bvba

  • Belgicastraat 11
  • 1930 Zaventem

Andere diensten

Wat begon in 1982 groeide uit tot een betrouwbaar en gerenommeerd schoonmaakbedrijf met referenties in heel België. Netto Group hanteert een streng selectiebeleid en schoolt zijn medewerkers voortdurend bij. Alles staat in het teken van de totale tevredenheid van de klant.


WINKELRUIMTE & SHOWROOMS

Concessiehouders, boetieks, kledingzaken, computerwinkels… de uitstraling van uw winkelruimte of showroom draagt bij aan uw imago. Netto Group helpt u om uw klanten een aangenaam koopmoment te laten beleven.

lees meer

KANTOREN

Een proper kantoor zorgt gemotiveerde werknemers, waardoor de productiviteit verhoogt. Samen met Netto Group maakt u een schoonmaakprogramma op maat van uw bedrijf, volgens de regelmaat die u wenst.

lees meer

PARKINGS

Professioneel gereinigde parkings geven de gebruikers een aangenaam en geruststellend gevoel. Onze teams onderhouden ze met een professionele schrobzuigmachine voor een optimaal resultaat.

lees meer

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWWBARE
& PROFESSIONELE SCHOONMAAKFIRMA?

CONTACTEER ONS